top of page
image11.jpeg

DE SPECIALIST IN KAMADO BUITENKEUKENS OP MAAT

scrollbutton

NIETS STRAALT MEER ZOMER UIT DAN EEN ELEGANTE BUITENKEUKEN IN UW TUIN OP MAAT VAN UW BBQ

Heerlijk barbecueën op een warme zomerdag is dan ook misschien een van de leukste activiteiten om te doen. Maak van uw BBQ-feestje een echte vakantie-ervaring en geef uw tuin meer uitstraling met een buitenkeuken op maat. We zijn gespecialiseerd in Kamado buitenkeukens, met de hand gemaakt en op een ambachtelijke wijze. Deze geven uw tuin een luxueuze uitstraling, of u nu houdt van klassiek of modern. Door te kiezen voor een buitenmeubel haalt u binnen wat meer naar buiten en kunt u zelfs in uw tuin van alle comfort genieten. Niet voor niets zijn buitenkeukens hard in opkomst.  Ik maak ook bloembakken op maat in hetzelfde materiaal als de keuken. Zodat je uw terras of tuin kunt aankleden in dezelfde stijl zoals uw keuken.

maat

LAAT UW BUITENKEUKEN MAKEN OP UW MAAT

Iedere BBQ is anders en ook de verwachtingen en smaken verschillen van persoon tot persoon. Daarom staat Kamado Buitenkeukens Verleysen voor maatwerk waarbij we buitenkeukens en BBQ-meubels leveren die helemaal voldoen aan de eisen die u stelt.

Kamado buitenkeukens Verleysen
BBQ keukens op maat

1.

Heeft u al een BBQ-toestel dat verwerkt moet worden in het meubel of heeft u een specifieke locatie in gedachten voor het plaatsen van uw buitenkeuken? Wij komen overal in Vlaanderen gratis opmeten zodat het eindresultaat perfect bij uw tuin past.

3.

Door deze facetten helemaal volgens uw smaak af te stellen, bent u verzekerd van een unieke buitenkeuken.

2.

Voor het ontwerpen van uw buitenkeuken of -meubel houden we rekening met drie zaken: het ontwerp, de materialen die we gebruiken en de accessoires die u verwerkt wilt zien.

4.

Tevens werken we alle mobiele buitenkeukens af met een granieten werkblad. Handgemaakt en op ambachtelijke wijze.

Buitenkeukens tot €5000

Buitenkeukens van €5000 tot €7500

Buitenkeukens van €7500 tot €10.000